CE CASTIGATI DACA LUCRATI CU WEBSEM


1
Dezvoltarea unui concept unic de Business Online. Realizarea unui plan de afaceri online detaliat prin analiza si dezvoltarea specificatiilor tehnice si de business. In cadrul proiectului includem: studiu ergonomic(de uzabilitate), studiul concurentei, planul de marketing, profilul psihologic al clientiilor.
2
Conturarea unei identitati ferme. Reflectarea cu maxima fidelitate a identitatii clientului in mediul online. Crearea unei identitati online bine conturate, impunatoare si expresive. Orice identitate este caracterizata de trei valori cheie: unicitate, irepetabilitate si misiune asumata. Un website care detine o identitate web ferma NU mai are nevoie de SEO artificial.
3
Cucerirea unui spatiu de intalnire cu clientii fideli si repsonsabili. Un website care prezinta cu exactitate identitatea detinatorului va atrage client fideli, responsabili. Daca un website nu prezinta cu fidelitate identitatea proprietarului va atrage doar client falsi.
5
Sustenabilitate si dezvoltare pe termen lung. Consultanta gratuita pentru redactarea planului de Business Online in baza caruia se va realiza website-ul. Training pentru persoanele care vor administra site-ul. Oferim support informational pentru dezvoltarea ulterioara a website-ului, idei pentru implementarea si dezvoltarea proiectului dumneavoastra. Echipa noastra de specialist este motivata sa dezvolte proiecte web de anvergura mare, oferind suportul necesar clientilor, astfel; incat, in timp proiectul dumenavoastra sa creasca.
6
Servicii avansate in TOATE domeniile online. Oferim servicii in toate domeniile web: hosting, programare web, realizare website-uri, grafica avansata, SEO, SEM, social marketing, aplicatii smartphone, aplicatii Facebook, Adwords, fotografii si filmari profesionale cu fotograf profesionist, etc.
7
Dezvoltare nelimitata in viitor. Se pot dezvolta la comanda orice fel de softuri cum ar fi: CMS-uri, CRM, ERP, softuri de facturare, management stocuri, management angajati etc;
4
Castigati BANI. Noi suntem o firma de SEO. Codul nostru deontologic este sa livram site-uri cu Optimizare strategica utomatizata, aspect care va genera Notorietate pe Internet prin maximizarea vizibilitatii online pe fiecare cuvant cheie in parte, notorietate care va adduce profit pe termen lung.
8
Castigati TIMP. Termenul de executie pentru un proiect implica o relatie de comunicare libera si creativa intre departamentul nostru de programare si departamentele dumneavoastra care se ocupa cu livrarea informatiilor sau raspunde la intrebarile punctuale care apar in momentele dezvoltarii. Investim in relatii pentru a castiga timp de calitate!
/// Our Twitter Feed

Find out what's happening, right now, with the people and organizations you care about.

Visit link
Copyright 2016 Websem - Publicity. Design by websem.ro